Johan Claassen vertrekt bij Opel Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Claassen zou al een andere baan hebben gevonden. (Foto: Opel Nederland)

Johan Claassen vertrekt als managing director bij Opel Nederland. Dat bevestigt de importeur. Het is nog onbekend wat Claassen, die de functie sinds januari 2014 vervulde, gaat doen. Wel heeft hij volgens direct betrokkenen al een andere baan geaccepteerd. Claassen stond op de nominatie om leiding te gaan geven aan PSA en Opel in Nederland. 

Claassen wordt op tijdelijke basis opgevolgd door verkoopdirecteur Sander Jansen, die in 2016 werd verkozen tot Automoitve Talent of the Year.

Claassen gaf eind 2014 een interview van Automotive. Hierin vertelde hij een voorstander te zijn van ‘faciliterend leiderschap.’

Johan Claassen is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Johan Claassen vertrekt bij Opel Nederland | Automotive Online

Johan Claassen vertrekt bij Opel Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Claassen zou al een andere baan hebben gevonden. (Foto: Opel Nederland)

Johan Claassen vertrekt als managing director bij Opel Nederland. Dat bevestigt de importeur. Het is nog onbekend wat Claassen, die de functie sinds januari 2014 vervulde, gaat doen. Wel heeft hij volgens direct betrokkenen al een andere baan geaccepteerd. Claassen stond op de nominatie om leiding te gaan geven aan PSA en Opel in Nederland. 

Claassen wordt op tijdelijke basis opgevolgd door verkoopdirecteur Sander Jansen, die in 2016 werd verkozen tot Automoitve Talent of the Year.

Claassen gaf eind 2014 een interview van Automotive. Hierin vertelde hij een voorstander te zijn van ‘faciliterend leiderschap.’

Johan Claassen is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.