Opel voert recall uit vanwege roestschade aan Insignia

Jeroen Vos Jeroen Vos
Opel voert een recall uit van de Insignia vanwege mogelijke roestschade aan de spoorstangen van de achteras. (Foto: Shutterstock)

Opel Nederland gaat een geleidelijke terugroepactie uitvoeren vanwege mogelijke roestschade aan de spoorstangen van de achteras van het model Insignia. Dat bevestigt Jeroen Maas, pr-manager van importeur Opel Nederland, aan Automotive.

Wereldwijd worden er, volgens het Duitse vakblad Automobilwoche, ongeveer 570 duizend auto’s teruggeroepen. Het betreft Insignia’s uit de bouwperiode december 2007 tot juli 2013. Maas kan niet vertellen om hoeveel auto’s het gaat in Nederland. “Zodra de uitrol voor Nederland is bevestigd, kan ik het aantal betrokken auto’s bevestigen. Helaas beschikken we tot nog toe niet over deze details”, aldus Maas.

Eerder was Opel Nederland genoodzaakt om een recall uit te voeren voor de Ampera-e, die gebruik maakt van dezelfde batterijcel als de Chevrolet Bolt.Opel Nederland adviseert berijders van Ampera om vooral niet ’s nachts op te laden.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Opel voert recall uit vanwege roestschade aan Insignia | Automotive Online

Opel voert recall uit vanwege roestschade aan Insignia

Jeroen Vos Jeroen Vos
Opel voert een recall uit van de Insignia vanwege mogelijke roestschade aan de spoorstangen van de achteras. (Foto: Shutterstock)

Opel Nederland gaat een geleidelijke terugroepactie uitvoeren vanwege mogelijke roestschade aan de spoorstangen van de achteras van het model Insignia. Dat bevestigt Jeroen Maas, pr-manager van importeur Opel Nederland, aan Automotive.

Wereldwijd worden er, volgens het Duitse vakblad Automobilwoche, ongeveer 570 duizend auto’s teruggeroepen. Het betreft Insignia’s uit de bouwperiode december 2007 tot juli 2013. Maas kan niet vertellen om hoeveel auto’s het gaat in Nederland. “Zodra de uitrol voor Nederland is bevestigd, kan ik het aantal betrokken auto’s bevestigen. Helaas beschikken we tot nog toe niet over deze details”, aldus Maas.

Eerder was Opel Nederland genoodzaakt om een recall uit te voeren voor de Ampera-e, die gebruik maakt van dezelfde batterijcel als de Chevrolet Bolt.Opel Nederland adviseert berijders van Ampera om vooral niet ’s nachts op te laden.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.