Bianca Slotboom brandmanager Infiniti bij VKV Groep

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt de VKV Groep, importeur van Infiniti in Nederland. Slotboom volgt Stefan Erkelens op, die eerder deze maand bij VKV Groep vertrok. Dat viel samen met het afstoten van het verkooppunt van Infiniti in Rotterdam.

Slotboom werkt sinds 2014 bij de VKV Groep. Aanvankelijk als event manager, maar later ook in andere functies. Slotboom heeft een achtergrond op het gebied van hospitality: zij studeerde aan de Hogere Hotelschool en behaalde een MsC in business administration. Bas Bijl, directeur van de VKV Groep, ziet dat als perfecte match. “Dankzij haar ervaring in de hospitality en in de automotive denken we dat Bianca de perfecte klantbeleving kan creëren.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Bianca Slotboom brandmanager Infiniti bij VKV Groep | Automotive Online

Bianca Slotboom brandmanager Infiniti bij VKV Groep

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt de VKV Groep, importeur van Infiniti in Nederland. Slotboom volgt Stefan Erkelens op, die eerder deze maand bij VKV Groep vertrok. Dat viel samen met het afstoten van het verkooppunt van Infiniti in Rotterdam.

Slotboom werkt sinds 2014 bij de VKV Groep. Aanvankelijk als event manager, maar later ook in andere functies. Slotboom heeft een achtergrond op het gebied van hospitality: zij studeerde aan de Hogere Hotelschool en behaalde een MsC in business administration. Bas Bijl, directeur van de VKV Groep, ziet dat als perfecte match. “Dankzij haar ervaring in de hospitality en in de automotive denken we dat Bianca de perfecte klantbeleving kan creëren.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.