Infiniti verdwijnt uit West-Europa

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Infiniti verdwijnt uit West-Europa
Sunderland, UK (Dec. 3, 2015) – Infiniti starts production of the Q30 active compact today in Sunderland, UK, as the first vehicle officially rolls off the assembly line. The first new Infiniti Q30 vehicles are now in production at the brand’s newly built facilities in Sunderland, UK, following a more than million (£250m) investment that has created 300 new jobs. Infiniti’s first compact model, the Q30, is also the brand’s first vehicle to be manufactured in Europe. As part of its global growth plan, Infiniti vehicles are now built in five plants in four countries on three continents.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.