Bovag-cfo De Vries vertrekt naar Deloitte

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt Bovag vanmiddag.

De Vries was afkomstig van KPMG. Hij was verantwoordelijk voor de financiën, de deelnemingen en het bedrijfstakpensioenfonds. Vanuit zijn functie begeleidde hij het onderbrengen van datadochter RDC bij Bovemij.

De Vries: “Nu financieel het huis geheel op orde is, en een paar mooie trajecten succesvol zijn afgerond, is het voor mij tijd mijn vleugels weer uit te slaan. Ik kijk terug op een geweldige tijd en draag de branches en bijbehorende ondernemers van Bovag een zeer warm hart toe.”

Algemeen directeur Peter Niesink heeft met veel plezier samengewerkt met De Vries. “We hebben samen met onze collega’s mooie stappen gezet om Bovag toekomstbestendig te maken. Zijn vertrek komt iets te vroeg, maar we hebben afgesproken dat hij in zijn nieuwe rol ons nog steeds zal blijven helpen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.