IVA-topman Jan van Gestel zwaait af

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Simon kopinsky

  Veel succes!

 • Geert Vermeer

  Jan, nogmaals excuses dat ik er gisteren niet bij kon zijn, maar gelukkig ontmoet ik je aanstaande maandag. Dank voor alles wat jij voor de IVA, maar ook voor de totale branche hebt gedaan. Geweldig! Daarnaast ben je nog steeds een bijzonder fijn mens. Hartelijke groet.

IVA-topman Jan van Gestel zwaait af | Automotive Online

IVA-topman Jan van Gestel zwaait af

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Simon kopinsky

  Veel succes!

 • Geert Vermeer

  Jan, nogmaals excuses dat ik er gisteren niet bij kon zijn, maar gelukkig ontmoet ik je aanstaande maandag. Dank voor alles wat jij voor de IVA, maar ook voor de totale branche hebt gedaan. Geweldig! Daarnaast ben je nog steeds een bijzonder fijn mens. Hartelijke groet.