Marco van Basten op vierde Nationaal Automotive Congres

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marco van Basten (Foto: Peter Boer / De Beeldunie

Marco van Basten is één van de keynote sprekers op de vierde editie van het grootste onafhankelijke evenement voor de autobranche: het Nationaal Automotive Congres. Dit evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. De presentatie is in handen van televisiepresentator Rick Nieman. Op het evenement geven tal van topsprekers van binnen én buiten de branche handvatten voor automotive retailers die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst.

Op het podium staan onder andere Tim Albertsen (ceo ALD Automotive, dat recent Leaseplan kocht), Eric Berkhof (ceo Van Mossel), Sander Jansen (directeur Stellantis Nederland). Van buiten de branche staan naast Van Basten ook Afas-ceo Bas van der Veldt en leiderschapsgoeroe Remco Claassen op het podium.

Thema: Meesterwerk 

Het thema van deze editie luidt: Meesterwerk. De omslag van brandstof naar EV en van bezit naar gebruik vragen het uiterste van alle bedrijven in mobiliteit. Van producenten tot en met retailers, leasemaatschappijen en alle andere partijen die consumenten in hun mobiliteitsbehoefte willen gaan voorzien. De druk op de retailers is groter dan ooit. Het succesvol doormaken van deze transitie, is een kunststuk van formaat: een meesterwerk.

Nationaal Automotive Congres 2022

nac 20222 730x604Het Nationaal Automotive Congres 2022 heeft als thema Meesterwerk: de kunst van het ondernemen. Het evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Voor de actuele stand van zaken, meer informatie en tickets, zie www.automotivecongres.nl. Profiteer tot 31 maart van de vroegboekkorting. 

Workshops en sessies

Naast de keynote presentaties vinden er ook tal van parallelsessies en workshops plaats, op het gebied van verkoop, gastheerschap en aftersales. Het programma is zelf ook nog een meesterwerk in wording: er zullen nog tal van topsprekers worden toegevoegd, die de bezoekers handvatten en inzichten meegeven voor het bouwen van het mobiliteitsbedrijf van de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Marco van Basten op vierde Nationaal Automotive Congres | Automotive Online

Marco van Basten op vierde Nationaal Automotive Congres

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marco van Basten (Foto: Peter Boer / De Beeldunie

Marco van Basten is één van de keynote sprekers op de vierde editie van het grootste onafhankelijke evenement voor de autobranche: het Nationaal Automotive Congres. Dit evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. De presentatie is in handen van televisiepresentator Rick Nieman. Op het evenement geven tal van topsprekers van binnen én buiten de branche handvatten voor automotive retailers die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst.

Op het podium staan onder andere Tim Albertsen (ceo ALD Automotive, dat recent Leaseplan kocht), Eric Berkhof (ceo Van Mossel), Sander Jansen (directeur Stellantis Nederland). Van buiten de branche staan naast Van Basten ook Afas-ceo Bas van der Veldt en leiderschapsgoeroe Remco Claassen op het podium.

Thema: Meesterwerk 

Het thema van deze editie luidt: Meesterwerk. De omslag van brandstof naar EV en van bezit naar gebruik vragen het uiterste van alle bedrijven in mobiliteit. Van producenten tot en met retailers, leasemaatschappijen en alle andere partijen die consumenten in hun mobiliteitsbehoefte willen gaan voorzien. De druk op de retailers is groter dan ooit. Het succesvol doormaken van deze transitie, is een kunststuk van formaat: een meesterwerk.

Nationaal Automotive Congres 2022

nac 20222 730x604Het Nationaal Automotive Congres 2022 heeft als thema Meesterwerk: de kunst van het ondernemen. Het evenement vindt plaats op 12 mei in het Afas-theater in Leusden. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Voor de actuele stand van zaken, meer informatie en tickets, zie www.automotivecongres.nl. Profiteer tot 31 maart van de vroegboekkorting. 

Workshops en sessies

Naast de keynote presentaties vinden er ook tal van parallelsessies en workshops plaats, op het gebied van verkoop, gastheerschap en aftersales. Het programma is zelf ook nog een meesterwerk in wording: er zullen nog tal van topsprekers worden toegevoegd, die de bezoekers handvatten en inzichten meegeven voor het bouwen van het mobiliteitsbedrijf van de toekomst.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.