Livestream met Bas Leseman: ‘De nacht biedt ons grote kansen’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Ondernemer Bas Leseman, vijftien jaar geleden begonnen met een reconditioneringsbedrijf, signaleerde dat er vanuit de zakelijke markt een grote vraag was naar herstel met een korte doorlooptijd en lanceerde overnight herstel. Het ‘klaar terwijl u slaapt’-concept blijkt zo goed aan te slaan dat Leseman binnenkort een nieuwbouw hub opent in Utrecht en in Breda. “Wij willen geen vestigingen door het hele land, maar werken vanuit een paar hubs van waaruit we naar de klant toegaan, vertelt Leseman over zijn verdere toekomstplannen. “Wij halen de auto’s einde van de middag op, repareren ’s nachts en leveren de auto schadevrij de volgende ochtend weer af op de plek waar de klant dat wil”, vertelt hij. 

In de Livestream vertelt hij alles over de schade-hubs die hij al het bouwen is en over zijn ondernemingslust.

De uitzending is terug te zien op Youtube, Linkedin en hieronder.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Livestream met Bas Leseman: ‘De nacht biedt ons grote kansen’ | Automotive Online

Livestream met Bas Leseman: ‘De nacht biedt ons grote kansen’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Ondernemer Bas Leseman, vijftien jaar geleden begonnen met een reconditioneringsbedrijf, signaleerde dat er vanuit de zakelijke markt een grote vraag was naar herstel met een korte doorlooptijd en lanceerde overnight herstel. Het ‘klaar terwijl u slaapt’-concept blijkt zo goed aan te slaan dat Leseman binnenkort een nieuwbouw hub opent in Utrecht en in Breda. “Wij willen geen vestigingen door het hele land, maar werken vanuit een paar hubs van waaruit we naar de klant toegaan, vertelt Leseman over zijn verdere toekomstplannen. “Wij halen de auto’s einde van de middag op, repareren ’s nachts en leveren de auto schadevrij de volgende ochtend weer af op de plek waar de klant dat wil”, vertelt hij. 

In de Livestream vertelt hij alles over de schade-hubs die hij al het bouwen is en over zijn ondernemingslust.

De uitzending is terug te zien op Youtube, Linkedin en hieronder.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.