Jubilerend Volvo Buitenweg: ‘Medewerking van financiers, importeur en overheid geeft vertrouwen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Volvo Buitenweg bestaat deze maand 125 jaar. Met directeur-eigenaar Willen Jan van der Burg gaan we in op verleden, heden en toekomst van het bedrijf. “In de Tinfabriek hebben we een dealerbedrijf 3.0 neergezet”, zegt hij in de Automotive Livestream.

Kijk de livestream hieronder terug, of op onze kanalen op Linkedin of Youtube


Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jubilerend Volvo Buitenweg: ‘Medewerking van financiers, importeur en overheid geeft vertrouwen’ | Automotive Online

Jubilerend Volvo Buitenweg: ‘Medewerking van financiers, importeur en overheid geeft vertrouwen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Volvo Buitenweg bestaat deze maand 125 jaar. Met directeur-eigenaar Willen Jan van der Burg gaan we in op verleden, heden en toekomst van het bedrijf. “In de Tinfabriek hebben we een dealerbedrijf 3.0 neergezet”, zegt hij in de Automotive Livestream.

Kijk de livestream hieronder terug, of op onze kanalen op Linkedin of Youtube


Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.