Van den Hout (Autotrack) in Automotive Livestream: portalbezoek én leads nemen toe

Coronavirus • De redactie van Automotive houdt u een aantal maal per week via een Livestream op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Vandaag zijn Mathieu Heijboer (JumboVisma) en Sander van den Hout (Automotive Mediaventions) te gast.  
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In deze Livestream vertelt Mathieu Heijboer, performance manager bij het wielerteam JumboVisma, hoe het team data gebruikt om de prestaties te verbeteren. Met Sander van den Hout (Automotive Mediaventions, waaronder Autotrack en Gaspedaal) nemen we de ontwikkelingen in de occasionmarkt door.

De Livestream is hieronder terug te zien, en op Youtube en op Linkedin.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Van den Hout (Autotrack) in Automotive Livestream: portalbezoek én leads nemen toe | Automotive Online

Van den Hout (Autotrack) in Automotive Livestream: portalbezoek én leads nemen toe

Coronavirus • De redactie van Automotive houdt u een aantal maal per week via een Livestream op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Vandaag zijn Mathieu Heijboer (JumboVisma) en Sander van den Hout (Automotive Mediaventions) te gast.  
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In deze Livestream vertelt Mathieu Heijboer, performance manager bij het wielerteam JumboVisma, hoe het team data gebruikt om de prestaties te verbeteren. Met Sander van den Hout (Automotive Mediaventions, waaronder Autotrack en Gaspedaal) nemen we de ontwikkelingen in de occasionmarkt door.

De Livestream is hieronder terug te zien, en op Youtube en op Linkedin.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.