Inspiration Day: Het kan niet, maar ze doen het wél (video)

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Onderonsje tussen Sander Schimmelpenninck en wetenschapsjournalist Diederik Jekel. (Foto: Marcel Cazemier)

Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck (Quote) was verrast over de mate waarin de autobranche wil luisteren naar boodschappen die niet per se in hun straatje passen. “Het zijn best ontwikkelde mensen die aandachtig luisteren naar al deze prikkelende dingen.” Lees hier een verslag van Automotive Inspiration Day. ‘Waarom zouden we mensen niet zo genetisch manipuleren dat we allemaal een stuk kleiner worden. Dan hebben we ook veel minder voedsel nodig’

Vooral de zonne-auto Lightyear maakte indruk op de Quote-hoofdredacteur. “We zijn daar allemaal sceptisch over, want een auto op zonnecellen zou niet kunnen in Nederland. Maar ze doen het wél.”

Bekijk hieronder een sfeerverslag van het event, met onder meer interviews met Schimmelpenninck en zijn sidekick Frank van Klink (XLLease)

 

 

sponsorbalk v10

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.