Dieven storten zich op jonge, hybride auto’s

Steven Don Steven Don
Dieven storten zich op jonge, hybride auto’s

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Paul Dassel

    Afgelopen weken zijn er in Schoorl, Bergen, Alkmaar en Beverwijk diverse nieuw model Rav’s en Toyota’s C-HR gestolen.
    De importeur/ dealers zouden een mailing kunnen sturen naar de eigenaren van een nwe hybride. waarschuwen en uitleg geven wat zij hier aan gaan doen. de sleutel codes worden gekraakt en de auto is binnen anderhalve minuut van het pad af.