Automotive Gala 2018 in beeld: ‘dit zijn terechte winnaars’

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De finalisten en de presentator (vlnr): Piet Zeeuw, Johan van der Hoeven, Gerard Ekdom en Michiel Akerboom. (Foto: Gerard van Bree)

De presentatie en de muzikale omlijsting tijdens de afterparty waren in handen van de kersverse winnaar van de Gouden Radioring en de Zilveren Radioster: Gerard Ekdom. Tijdens het Gala werd traditiegetrouw een spel gespeeld tussen de diverse tafels, waarbij door het beantwoorden van cryptische vragen een code kon worden gekraakt. Dit spel werd uiteindelijk gewonnen door de tafel Nissans salesdirecteur Goshi Cheragwandi. Het bleek haar enige prijs van de avond: ze was ook genomineerd voor de Automotive Talent  Award 2018, maar die bokaal ging uiteindelijk naar Stijn Otten, directeur van de innovation lab van Business Lease Group. Onderdelendistributeur Fource werd gekroond tot Automotive Company of the Year.

Bekijk het sfeerverslag van de avond hieronder: 

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Automotive Gala 2018 in beeld: ‘dit zijn terechte winnaars’ | Automotive Online

Automotive Gala 2018 in beeld: ‘dit zijn terechte winnaars’

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De finalisten en de presentator (vlnr): Piet Zeeuw, Johan van der Hoeven, Gerard Ekdom en Michiel Akerboom. (Foto: Gerard van Bree)

De presentatie en de muzikale omlijsting tijdens de afterparty waren in handen van de kersverse winnaar van de Gouden Radioring en de Zilveren Radioster: Gerard Ekdom. Tijdens het Gala werd traditiegetrouw een spel gespeeld tussen de diverse tafels, waarbij door het beantwoorden van cryptische vragen een code kon worden gekraakt. Dit spel werd uiteindelijk gewonnen door de tafel Nissans salesdirecteur Goshi Cheragwandi. Het bleek haar enige prijs van de avond: ze was ook genomineerd voor de Automotive Talent  Award 2018, maar die bokaal ging uiteindelijk naar Stijn Otten, directeur van de innovation lab van Business Lease Group. Onderdelendistributeur Fource werd gekroond tot Automotive Company of the Year.

Bekijk het sfeerverslag van de avond hieronder: 

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.