Fource komt met breder assortiment Starline

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Fource brengt breder assortiment Starline. (Foto: Fource)

Speciaal voor het Europese wagenpark vanaf acht jaar biedt LKQ Fource een uitgebreider assortiment van Starline stuurdelen voor personen- en bedrijfswagens. Zo meldt Fource. 

Het aanbod is verbreed met draagarmen, stuurkogels en spoorstangen, die onder de meest extreme omstandigheden zijn getest, aldus Fource. Ook zijn de stuurdelen voorzien van een speciale coating voor een betere corrosie- en vuilbescherming. De draagarmen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit metaal, terwijl stalen borgringen voor een goede bescherming zorgen tegen vuil en weersinvloeden en het gebruik rubber geluid en trillingen absorbeert.

Remschijf dekplaat

Daarnaast wil Fource de remschijf dekplaat onder de aandacht brengen. Hoewel de dekplaat niet vaak hoeft te worden vervangen, heeft deze wel een belangrijke functie en beschermt het de remschijf tegen vuil. Ook zorgt de vorm van de dekplaat voor de juiste geleiding van de koelwind, wat de remprestaties verhoogt. In een persbericht meldt Fource dat het meer dan 400 remschijf dekplaten in zijn assortiment heeft opgenomen, die specifiek per auto en op kenteken zijn terug te vinden.

Onderdelendistributeur LKQ heeft in het eerste kwartaal van 2022 de omzet met 5,6 procent zien stijgen tot 3,3 miljard dollar (3,1 miljard euro). De nettowinst kwam uit op 259 miljoen euro. Dat meldt het concern.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Fource komt met breder assortiment Starline | Automotive Online

Fource komt met breder assortiment Starline

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Fource brengt breder assortiment Starline. (Foto: Fource)

Speciaal voor het Europese wagenpark vanaf acht jaar biedt LKQ Fource een uitgebreider assortiment van Starline stuurdelen voor personen- en bedrijfswagens. Zo meldt Fource. 

Het aanbod is verbreed met draagarmen, stuurkogels en spoorstangen, die onder de meest extreme omstandigheden zijn getest, aldus Fource. Ook zijn de stuurdelen voorzien van een speciale coating voor een betere corrosie- en vuilbescherming. De draagarmen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit metaal, terwijl stalen borgringen voor een goede bescherming zorgen tegen vuil en weersinvloeden en het gebruik rubber geluid en trillingen absorbeert.

Remschijf dekplaat

Daarnaast wil Fource de remschijf dekplaat onder de aandacht brengen. Hoewel de dekplaat niet vaak hoeft te worden vervangen, heeft deze wel een belangrijke functie en beschermt het de remschijf tegen vuil. Ook zorgt de vorm van de dekplaat voor de juiste geleiding van de koelwind, wat de remprestaties verhoogt. In een persbericht meldt Fource dat het meer dan 400 remschijf dekplaten in zijn assortiment heeft opgenomen, die specifiek per auto en op kenteken zijn terug te vinden.

Onderdelendistributeur LKQ heeft in het eerste kwartaal van 2022 de omzet met 5,6 procent zien stijgen tot 3,3 miljard dollar (3,1 miljard euro). De nettowinst kwam uit op 259 miljoen euro. Dat meldt het concern.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.