EV-Nieuws: Welke politieke partij heeft het beste beleid voor elektrische auto’s?

Steven Don Steven Don
er is opnieuw een nieuwe naam opgedoken in het landschap der EV-fabrikanten: Elextra Cars.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Wim Ruberg

    Er wordt weer enorm gegoogeld met cijfers en begrippen. Zie dit Duitse bericht uit december 2016:’In Deutschland wurden trotz Förderprämie sogar weniger E-Autos verkauft.’ Verder ziet de politiek nog steeds niet het verschil tussen elektrisch (BEV of waterstof) en hybride. Dat is te zien in het rapport ‘Elektrisch rijden. Doen!’van D66 en PVDA.

EV-Nieuws: Welke politieke partij heeft het beste beleid voor elektrische auto’s? | Automotive Online

EV-Nieuws: Welke politieke partij heeft het beste beleid voor elektrische auto’s?

Steven Don Steven Don
er is opnieuw een nieuwe naam opgedoken in het landschap der EV-fabrikanten: Elextra Cars.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Wim Ruberg

    Er wordt weer enorm gegoogeld met cijfers en begrippen. Zie dit Duitse bericht uit december 2016:’In Deutschland wurden trotz Förderprämie sogar weniger E-Autos verkauft.’ Verder ziet de politiek nog steeds niet het verschil tussen elektrisch (BEV of waterstof) en hybride. Dat is te zien in het rapport ‘Elektrisch rijden. Doen!’van D66 en PVDA.