Euregio investeert 2,5 miljoen in Garage 4.0

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

De vernieuwing in de autobrancheopleidingen is volgens de provincie Limburg nodig omdat auto’s veranderen. Elektrisch rijden wordt steeds vanzelfsprekender en ook de zelfrijdende auto maakt zijn opmars. Garage 4.0 is een project voor de ontwikkeling van multimediale opleidingen, internetplatformen en kennis- en infodagen.

Lees verder op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Rob Blom
Rob Blom

Rob Blom is freelance journalist.

Euregio investeert 2,5 miljoen in Garage 4.0 | Automotive Online

Euregio investeert 2,5 miljoen in Garage 4.0

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

De vernieuwing in de autobrancheopleidingen is volgens de provincie Limburg nodig omdat auto’s veranderen. Elektrisch rijden wordt steeds vanzelfsprekender en ook de zelfrijdende auto maakt zijn opmars. Garage 4.0 is een project voor de ontwikkeling van multimediale opleidingen, internetplatformen en kennis- en infodagen.

Lees verder op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Rob Blom
Rob Blom

Rob Blom is freelance journalist.