Conflict Gavob versus Bovag verhardt

Martijn Roede Martijn Roede
Conflict GAVOB versus BOVAG verhardt

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Spierings Arnold

  Wist 20 jaar geleden al adt de Bovag uitsluitend en alleen bestaat uit lieden die graag zoveel mogelijk lidmaatschapsgeld ontvangen en gaan voor de GROTERE leden. TOTAAL achterhaald die organisatie!!!! Met ENORME stip!!!!a

 • jansen

  Al sinds 1969 autobedrijf zonder lidmaatschap van B en het gaat SUPER !!

Conflict Gavob versus Bovag verhardt | Automotive Online

Conflict Gavob versus Bovag verhardt

Martijn Roede Martijn Roede
Conflict GAVOB versus BOVAG verhardt

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Spierings Arnold

  Wist 20 jaar geleden al adt de Bovag uitsluitend en alleen bestaat uit lieden die graag zoveel mogelijk lidmaatschapsgeld ontvangen en gaan voor de GROTERE leden. TOTAAL achterhaald die organisatie!!!! Met ENORME stip!!!!a

 • jansen

  Al sinds 1969 autobedrijf zonder lidmaatschap van B en het gaat SUPER !!