Rabobank wil leasedochter De Lage Landen verkopen

Steven Don Steven Don
athlon car lease - DLL Group - Rabobank

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Roel Hindriks

  Ik denk dat de cijfers in het bericht niet juist zijn. Een omzet van 1,6 miljard kan onmogelijk voor een netto winst van een half miljard zorgen.

 • Robbert

  Eindelijk gaan banken zich weer met hun core business bemoeien! Het is toch Gods geklaagd dat banken concurrent zijn geworden van hun eigen klanten en met (ons) kapitaal die vervolgens uit de markt drukken! Het werd hoog tijd! Banken behoren leningen te verstrekken aan ondernemers die zoiets opzetten en that’s it!

Rabobank wil leasedochter De Lage Landen verkopen | Automotive Online

Rabobank wil leasedochter De Lage Landen verkopen

Martijn Roede Martijn Roede
athlon car lease - DLL Group - Rabobank

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Roel Hindriks

  Ik denk dat de cijfers in het bericht niet juist zijn. Een omzet van 1,6 miljard kan onmogelijk voor een netto winst van een half miljard zorgen.

 • Robbert

  Eindelijk gaan banken zich weer met hun core business bemoeien! Het is toch Gods geklaagd dat banken concurrent zijn geworden van hun eigen klanten en met (ons) kapitaal die vervolgens uit de markt drukken! Het werd hoog tijd! Banken behoren leningen te verstrekken aan ondernemers die zoiets opzetten en that’s it!