Leo ‘Blik op de Weg’ de Haas failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leo de Haas vandaag.

Volgens De Haas hebben de bezuinigingen bij de publieke omroep en het niet doorgaan van een opdracht bij RTL zijn bedrijf de das omgedaan. “Tussen 2011 en 2014 moesten wij voor `Blik op de Weg` ruim 63 procent van ons budget inleveren. En dat kon niet, er moest geld bij. Dat geld hadden we in de vorm van reserves en die hebben we erbij gelegd tot ze op waren”, aldus De Haas in een verklaring.

“Kortgeleden werd duidelijk dat ook het nieuwe programma ‘Politiewerk’ waarin we twee jaren werk investeerden niet doorgaat en ook trok RTL Nederland haar opdrachten aan ons plotseling in. We zijn er vervolgens niet voldoende snel in geslaagd om andere bronnen van inkomsten aan te boren. Gelukkig laten we nauwelijks onbetaalde schuldeisers achter.”

De Haas weet nog niet of hij gaat proberen door te starten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leo ‘Blik op de Weg’ de Haas failliet | Automotive Online

Leo ‘Blik op de Weg’ de Haas failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leo de Haas vandaag.

Volgens De Haas hebben de bezuinigingen bij de publieke omroep en het niet doorgaan van een opdracht bij RTL zijn bedrijf de das omgedaan. “Tussen 2011 en 2014 moesten wij voor `Blik op de Weg` ruim 63 procent van ons budget inleveren. En dat kon niet, er moest geld bij. Dat geld hadden we in de vorm van reserves en die hebben we erbij gelegd tot ze op waren”, aldus De Haas in een verklaring.

“Kortgeleden werd duidelijk dat ook het nieuwe programma ‘Politiewerk’ waarin we twee jaren werk investeerden niet doorgaat en ook trok RTL Nederland haar opdrachten aan ons plotseling in. We zijn er vervolgens niet voldoende snel in geslaagd om andere bronnen van inkomsten aan te boren. Gelukkig laten we nauwelijks onbetaalde schuldeisers achter.”

De Haas weet nog niet of hij gaat proberen door te starten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.