Alphabet lanceert Electric Charge Challenge

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bart Fick

    Aanvulling/ noot voor de redactie; de Charge Challenge beperkt zich niet tot de Alphabet leaserijders!

    Alle berijders van semi-elektrische auto’s kunnen deelnemen. Het maakt niet uit of deze auto’s door particulieren, ZZP’ers, DGA’s buiten de lease om aangeschaft zijn. Ook leaserijders van andere leasemaatschappijen zijn van harte welkom om deel te nemen.