Solar Team Eindhoven maakt revolutionaire gezinswagen op zonne-energie

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Henry Rietdijk

    Kunnen jullie er ook een transporter op elektra van maken, waarmee naast de 4 gezinsleden ook twee mensen die in een rolstoel zitten mee vervoerd kunnen worden, dus een roll on roll off met uitzicht rondom en voor offroad en stedelijk gebruik?

  • blup

    amfibie versie?