Convenant wil 2.012 aardgasauto’s in 2012

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Mac Ronald

  Eindelijk een initiatief op CNG en Groengas.
  WAAR BLIJFT DE OVERHEID !!

 • Ad

  Dom dom, dom Liever een schone diesel dan een stinkende aardgasmotor. Aaardgas wordt alleen aangeschaft vanwege de subsidie die er onterrecht opzit terwijl men hier in Nederland een Diesle bouwd die schoner is dan Aardgas .SCHANDE!

 • Theo

  @Ad: Voordat u eerst gaat schreeuwen, moet u eerst uw feiten weten. En dat is dat aardgas niet wordt gesubsidieerd door de overheid op auto’s. Alleen de provincie Utrecht heeft zoiets laten weten. Tevens is aardgas altijd nog beter en milieuvriendelijker als diesel, ondanks dat de diesel motoren met het jaar zuiniger zijn en minder uitstoot hebben.