AutoRAI wederom na Genève

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor konden er de vorige editie meer nieuwe modellen worden geshowd: 120 ten opzichte van 18 in 2005. Volgens Fernand Molenschot, manager RAI automotivebeurzen, zal dat ook in 2009 het geval zijn. “Die 120 gaan we minstens evenaren. Er worden steeds meer nieuwe modellen, onder andere voor nichemarkten, op de markt gebracht. Verder verwachten we ook drie of vier compleet nieuwe merken onder de deelnemers.”
Ondanks de veranderde timing had AutoRAI 2007 wel 15% minder bezoekers dan in 2005. Molenschot: “In overleg met de branche zijn we tot de conclusie gekomen dat de timing toch beter was zo. Op lange termijn is het brengen van nieuws voor ons het belangrijkst. Daardoor zullen de bezoekersaantallen ook beter worden.”
In overleg met importeurs zijn veertig wervingsacties en -campagnes ontwikkeld om bezoekers te trekken. Bovendien is besloten de beurs aantrekkelijker te maken voor gezinnen door kinderen tot en met 14 jaar oud gratis binnen te laten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.