Autoshow IAMS groeit 20 duizend m2

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De nadruk ligt op supercars. (Foto: IAMS))

In plaats van het paasweekeinde (21 april) wordt de tweede editie van de IAMS (International Amsterdam Motor Show) gehouden van 3 tot en met 7 april. De beurs groeide van 30 duizend vierkante meter in 2018 naar 50 duizend dit jaar. Bijna 60.000 bezoekers vonden in 2018 de weg naar deze autoshow, die het accent legt op supercars, bijzondere klassiekers, race- en rallyauto’s en tuning. De ruim 200 auto’s die beschikbaar zijn gesteld door importeurs, dealers en verzamelaars zijn te bewonderen in zeven hallen van de RAI. 

Net als in 2018 start de show met een ‘preview night’, deze avond werd toen door meer dan 2.500 mensen uit de autobranche bezocht.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Autoshow IAMS groeit 20 duizend m2 | Automotive Online

Autoshow IAMS groeit 20 duizend m2

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De nadruk ligt op supercars. (Foto: IAMS))

In plaats van het paasweekeinde (21 april) wordt de tweede editie van de IAMS (International Amsterdam Motor Show) gehouden van 3 tot en met 7 april. De beurs groeide van 30 duizend vierkante meter in 2018 naar 50 duizend dit jaar. Bijna 60.000 bezoekers vonden in 2018 de weg naar deze autoshow, die het accent legt op supercars, bijzondere klassiekers, race- en rallyauto’s en tuning. De ruim 200 auto’s die beschikbaar zijn gesteld door importeurs, dealers en verzamelaars zijn te bewonderen in zeven hallen van de RAI. 

Net als in 2018 start de show met een ‘preview night’, deze avond werd toen door meer dan 2.500 mensen uit de autobranche bezocht.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.