Citroën C4 Picasso verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2011

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bram Versfelt

  Zowel Citroën Nederland áls Opel Nederland gefeliciteerd met de prijs! Twee fantastische modellen van 2 fantastische merken!! Als dealer ben je hier blij mee en ben je trots dat je deze merken en producten dagelijks mag vertegenwoordigen naar het publiek én naar de zakelijke markt.

 • Victor Schol

  Wie gaat er nou in een caravan naar zijn werk??

 • Floris Valk

  Mooi nieuws voor een mooi merk. Ex-collega’s van Citroën; van harte! Volgend jaar weer met de C4 / DS4 ?

 • Cor Hoogveld

  Citroen van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. Ik had eigenlijk niet anders verwacht.

 • William van den Elzen

  Tijdens mijn zoektocht naar een opvolger voor mijn bijna 4 jaar oude Citroën C4 Grand Picasso kwam ik het nieuws van deze uitverkiezing tegen. Fantastisch! Ik had allang het gevoel, dat deze auto zijn tijd ver vooruit was en zie heb nu helemaal geen reden meer om te veranderen!