Saab en BMW gaan samenwerken

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • George Veenstra

  Ode aan Victor Müller !
  Hij is gepassioneerd door snelle automobielen, droomde al jaren van zijn eigen automerk. Zijn ultieme belevenis op vier wielen, een droom die werkelijkheid is geworden, omdat hij Dhr Victor Müller erin geloofde !.
  Dat nauwelijks iemand erin geloofde, deerde hem niet. Hij was ondernemer en zolang hij er maar in geloofde, zou het hem zeker lukken het merk SAAB – Spyker, weer tot leven te wekken.
  Briljant en absolute een heel diepe buiging en felicitatie voor de heer Victor Müller !

  George Veenstra.

 • Ernie

  BMW lacht zich de ballen uit de broek.
  Prachtig woord ‘samenwerking’…het is gewoon Saab die voor heel veel geld een beetje technologie van BMW koopt. Denkt iemand nou werkelijk dat BMW erin geinteresseerd is om Saab te helpen??? Eindresultaat voor Saab is veel te dure producten die kwalitatief inferieur zijn aan de echte premium merken (BMW houdt de nieuwste technologie natuurlijk voor zichzelf). Enige vraag mbt Saab is hoe lang deze luchtfietserij hobby nog gaat duren. Vorige week stond er nog een incassobureau op de stoep en toch is alles fantastisch hoor…..
  Vraagje…hoeveel 9-5s zijn er daadwerkelijk al aan klanten verkocht (excl. dealer registraties)???? Hoezo buiging, er is werkelijk nog niets gepresteerd en de verliezen draaien door, iedere dag weer. Geld uitgeven is wat anders dan presteren.
  Je moet wel heel heel heel graag geen benz, audi, bmw, volvo, lexus of jag willen om een saab te overwegen. Dit gaat de komende jaren ook niet veranderen. Kortom nog steeds kansloze missie.

 • derk

  Petje af voor Muller. Hij weet het weer mooi te brengen. BMW motoren klinkt positief voor de toekomst, als het de mini motoren zijn die ook bij PSA gebruikt worden zal de kostprijs gunstig zijn. Hopelijk overleeft SAAB de periode tot 2012. De huidige verliest het op alle fronten van de nieuwe Volvo S60/V60, de introductie van de 95 estate duurt voor Europa te lang.
  Hopelijk weet Muller tot 2012 genoeg 95 sedans in de VS te verkopen, in Europa wordt het niks met de sedan vrees ik.