Fraude: Duitse sloopauto’s massaal naar Afrika

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Dennis van Groningen

  50.000 vervuilende auto’s naar het buitenland. Ze zijn dan in ieder geval van de Duitse straat verdwenen. Missie geslaagd, wel een hele dure zou ik zeggen. Dat ze naar Afrika gaan is al sinds jaar en dag zo en zal niet veranderen zolang er daar geen financiele middelen zijn voor beter. Of was de premie bedoeld om de hele wereld te verbeteren?

 • jp

  zoals altijd trekken altijd dezelfden aan het langste eind,dus criminelen,witte boorden uit den haag etc.
  gr

 • Eric

  Leuke foto 😀