Eurlings komt met actieplan duurzaam aangedreven auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ivar Volder – NGV Holland

    Wederom wat politici die een groen graantje in de publiciteit rondom de “elektro-hype” willen meepikken. Van “well-to-wheel” is elektrisch rijden nog steeds niet de schoonste oplossing. Bovendien heeft men geen oog en aandacht voor de praktische problemen van het (openbaar) elektro-tanken. Nog daargelaten de overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Dit alles dan nog even gelardeerd met een uitspraak van een minister, die graag wil dat wij voorloper worden (zie de quote vd dag). Dames en heren politici, doe uw huiswerk en ga eerst eens met onbevooroordeelde deskundigen in gesprek. Dit wordt vermoeiend zo en het kost heel veel geld. Ik heb er ernstige bezwaren tegen, dat (ook mijn) belastinggeld willens en wetens over de balk gesmeten wordt.

  • Jan Rolleman – AMD automotive fiscalisten

    Het is de heer Samson wellicht ontgaan dat de BPM-vrijstelling onlangs nog is verlengd tot 2013, zie artikel 9c Wet BPM.

  • fred

    Wat ’n gekte….oriënteren op CO2.
    Die accu’s die zijn pas schoon.(ahum) Zijn we niet helemaal lekker met z’n allen? Dat veroorzaakt een milieuvervuiling!

  • M. Franken – DFM Mini Truck Benelux

    Op bedrijfswagen front zijn er genoeg duurzame initiatieven die nog onbelicht blijven. Initiatieven die de beste resultaten geven in de nieuwste binnenstedelijke vervoersbehoeftes. Compacte bedrijfswagens op aardgas of met een elektrische aandrijving.