Pirelli-kalender: en de winnaar is…

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 geregistreerde auto’s. Degene die daar het dichts bij zat was…
Arjan de Pee, werkzaam bij Citroën-dealer Auto Maas in Gorinchem. Hij zat met een voorspelling van 484.006 auto’s slechts zes auto’s van het eindtotaal af. Gefeliciteerd! De kalender komt zo snel mogelijk uw kant uit. Als troost zetten wij twee mensen de net naast de kalender grepen nog even in de spotlights: de heer L. Ploeg gokte op 484.027 auto’s, Bas de Rooij van De Rooij Autogroep dacht dat het er 483.951 zouden worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.