Mobtalk #4 | Emil Bos (Ford bedrijfswagens): ‘Kwart aanbod dreigt onverkoopbaar te worden’

Ford • In de vierde aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive, verwelkomen we  directeur bedrijfswagens van Ford Nederland, Emil Bos.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Beeld: Promedia

De vierde aflevering van Mobtalk, de meest inhoudelijke automotive podcast van Nederland, staat live. In deze maandelijkse aflevering verwelkomt Automotive een kopstuk uit de Nederlandse autobranche. Met automotive informateur Guido Pot als maandelijkse gespreksleider en adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst als host.

Deze maand is Emil Bos te gast, commercieel directeur van Ford Bedrijfswagens Nederland. In deze aflevering gaat hij diep in op de vraag hoe de samenwerking met Volkswagen gaat, of de Ford F-150 Lightning komt en hoe hij als hr-manager ooit directeur bedrijfswagens bij Ford werd.

Werkt de widget niet? Beluister de podcast hier.

Beluister de andere podcasts hier:

Aflevering 7 met Michel Akerboom (Hiltermann)

Aflevering 6 met Pieter Bikker (Kwikfit)

Aflevering 5 met Simon Luijckx (Emil Frey)

Aflevering 3 met Thomas Wolters (Enterprise NL)

Aflevering 2 met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz Benelux)

Aflevering 1 met Alain Visser (Lynk & Co)

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Mobtalk #4 | Emil Bos (Ford bedrijfswagens): ‘Kwart aanbod dreigt onverkoopbaar te worden’ | Automotive Online

Mobtalk #4 | Emil Bos (Ford bedrijfswagens): ‘Kwart aanbod dreigt onverkoopbaar te worden’

Ford • In de vierde aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive, verwelkomen we  directeur bedrijfswagens van Ford Nederland, Emil Bos.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Beeld: Promedia

De vierde aflevering van Mobtalk, de meest inhoudelijke automotive podcast van Nederland, staat live. In deze maandelijkse aflevering verwelkomt Automotive een kopstuk uit de Nederlandse autobranche. Met automotive informateur Guido Pot als maandelijkse gespreksleider en adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst als host.

Deze maand is Emil Bos te gast, commercieel directeur van Ford Bedrijfswagens Nederland. In deze aflevering gaat hij diep in op de vraag hoe de samenwerking met Volkswagen gaat, of de Ford F-150 Lightning komt en hoe hij als hr-manager ooit directeur bedrijfswagens bij Ford werd.

Werkt de widget niet? Beluister de podcast hier.

Beluister de andere podcasts hier:

Aflevering 7 met Michel Akerboom (Hiltermann)

Aflevering 6 met Pieter Bikker (Kwikfit)

Aflevering 5 met Simon Luijckx (Emil Frey)

Aflevering 3 met Thomas Wolters (Enterprise NL)

Aflevering 2 met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz Benelux)

Aflevering 1 met Alain Visser (Lynk & Co)

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.