Mobtalk #6 | Pieter Bikker (Kwikfit): ‘Traditioneel verdienmodel universelen wankelt’

Mobtalk • In de zesde aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive, verwelkomen we de e-mobility directeur van Kwikfit: Pieter Bikker.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Afbeelding: Promedia

De zesde aflevering van Mobtalk, de meest inhoudelijke automotive podcast van Nederland, staat in het teken van de universele garagebedrijven. Met automotive informateur Guido Pot als maandelijkse gespreksleider, AM-universelen-expert Ivonne Vermeulen en adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst als host.

Deze maand is Pieter Bikker te gast, directeur e-mobility van Kwikfit Nederland. Met zijn lange carrière bij de snelfitter én focus op e-mobiliteit kan hij als geen ander de veranderende markt voor universelen bespreken.

Daarbij wordt in het gesprek diep ingegaan op nieuwe verdienmodellen, waarin volgens Bikker nog veel geëxperimenteerd wordt. Zo zegt Bikker: “Onze vestiging voor e-bikes is onze eerste olieloze werkplaats. Dat is echt een experiment, gericht op het opbouwen van kennis over hoe een EV-werkplaats er in de toekomst uit kan komen te zien.”

Werkt de widget niet? Beluister de podcast hier.

Beluister de vorige podcasts hier:

Aflevering 4 met Emil Bos (Ford)

Aflevering 3 met Thomas Wolters (Enterprise NL)

Aflevering 2 met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz Benelux)

Aflevering 1 met Alain Visser (Lynk & Co)

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Mobtalk #6 | Pieter Bikker (Kwikfit): ‘Traditioneel verdienmodel universelen wankelt’ | Automotive Online

Mobtalk #6 | Pieter Bikker (Kwikfit): ‘Traditioneel verdienmodel universelen wankelt’

Mobtalk • In de zesde aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive, verwelkomen we de e-mobility directeur van Kwikfit: Pieter Bikker.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Afbeelding: Promedia

De zesde aflevering van Mobtalk, de meest inhoudelijke automotive podcast van Nederland, staat in het teken van de universele garagebedrijven. Met automotive informateur Guido Pot als maandelijkse gespreksleider, AM-universelen-expert Ivonne Vermeulen en adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst als host.

Deze maand is Pieter Bikker te gast, directeur e-mobility van Kwikfit Nederland. Met zijn lange carrière bij de snelfitter én focus op e-mobiliteit kan hij als geen ander de veranderende markt voor universelen bespreken.

Daarbij wordt in het gesprek diep ingegaan op nieuwe verdienmodellen, waarin volgens Bikker nog veel geëxperimenteerd wordt. Zo zegt Bikker: “Onze vestiging voor e-bikes is onze eerste olieloze werkplaats. Dat is echt een experiment, gericht op het opbouwen van kennis over hoe een EV-werkplaats er in de toekomst uit kan komen te zien.”

Werkt de widget niet? Beluister de podcast hier.

Beluister de vorige podcasts hier:

Aflevering 4 met Emil Bos (Ford)

Aflevering 3 met Thomas Wolters (Enterprise NL)

Aflevering 2 met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz Benelux)

Aflevering 1 met Alain Visser (Lynk & Co)

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.