Autobedrijf Nuland stopt na 60 jaar

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het bedrijf langs de Rijksweg in Nuland wordt gesloopt (Foto: Google Street View)

Autobedrijf Nuland, in het Brabantse Nuland, sluit per 31 december definitief de poort. “Eigenlijk is het nu al voorbij”, vertelt eigenaar Willy Verstegen aan Automotive. “Alle auto’s zijn weg. Het is vooral nog opruimen.”

Verstegen (67) vertelt dat hij het al een paar jaar wat rustiger aan doet. “Vroeger hadden we hier wel zo’n 70-80 occasions op voorraad. De laatste jaren heb ik het allemaal wat kleiner gemaakt, wat minder druk.”

De buurman van Verstegen, aannemersbedrijf Timmermans, had al eerder laten weten belangstelling te hebben voor de grond. De gebouwen worden dan ook gesloopt en Timmermans gaat nieuw bouwen. Lees hier: De occasionverkoop groeide dit jaar met 2 procent.

De vader van Willy Verstegen begon op deze locatie aan de Rijksweg in 1958 met een autobedrijf. Willy nam het bedrijf in 1996 over. Het had geen eigen werkplaats, maar was puur gericht op de autohandel. Bij gebrek aan opvolging heeft Verstegen het bedrijf nu verkocht, zodat hij met pensioen kan. 

 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Autobedrijf Nuland stopt na 60 jaar | Automotive Online

Autobedrijf Nuland stopt na 60 jaar

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het bedrijf langs de Rijksweg in Nuland wordt gesloopt (Foto: Google Street View)

Autobedrijf Nuland, in het Brabantse Nuland, sluit per 31 december definitief de poort. “Eigenlijk is het nu al voorbij”, vertelt eigenaar Willy Verstegen aan Automotive. “Alle auto’s zijn weg. Het is vooral nog opruimen.”

Verstegen (67) vertelt dat hij het al een paar jaar wat rustiger aan doet. “Vroeger hadden we hier wel zo’n 70-80 occasions op voorraad. De laatste jaren heb ik het allemaal wat kleiner gemaakt, wat minder druk.”

De buurman van Verstegen, aannemersbedrijf Timmermans, had al eerder laten weten belangstelling te hebben voor de grond. De gebouwen worden dan ook gesloopt en Timmermans gaat nieuw bouwen. Lees hier: De occasionverkoop groeide dit jaar met 2 procent.

De vader van Willy Verstegen begon op deze locatie aan de Rijksweg in 1958 met een autobedrijf. Willy nam het bedrijf in 1996 over. Het had geen eigen werkplaats, maar was puur gericht op de autohandel. Bij gebrek aan opvolging heeft Verstegen het bedrijf nu verkocht, zodat hij met pensioen kan. 

 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.