Volkswagen start met online verkoop dealeroccasions

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Via Dasweltauto worden ook de andere VAG-merken verkocht

Volkswagen is in Nederland gestart met de online verkoop van occasions. Op de site Dasweltauto.nl staan op dit moment 524 occasions te koop van de merken Volkswagen, Skoda, Seat en VW bedrijfswagens. Dealers van de merken leveren de auto’s. Als de auto online is gekocht, heeft de klant de keuze tussen aflevering bij de dealer of gratis thuisbezorging. VW biedt bij de verkoop diverse garanties, waaronder 14 dagen proefrijden en een “niet tevreden, geld terug”-garantie.

Het plaatsen van occasions op de site staat open voor alle Pon-dealercontractanten.

De site gebruikt de naam Das Welt Auto, het label dat al jaren gebruikt wordt voor de jonge VW-occasions bij de dealers.

Ook andere autofabrikanten zoals PSA openen sites om online occasionverkoop mogelijk te maken. Daarmee gaan ze de concurrentie aan met sites als Bynco en Auto.nl. VW-dealer Van den Udenhout besloot vorig jaar zijn occasions op Bynco te plaatsen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Volkswagen start met online verkoop dealeroccasions | Automotive Online

Volkswagen start met online verkoop dealeroccasions

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Via Dasweltauto worden ook de andere VAG-merken verkocht

Volkswagen is in Nederland gestart met de online verkoop van occasions. Op de site Dasweltauto.nl staan op dit moment 524 occasions te koop van de merken Volkswagen, Skoda, Seat en VW bedrijfswagens. Dealers van de merken leveren de auto’s. Als de auto online is gekocht, heeft de klant de keuze tussen aflevering bij de dealer of gratis thuisbezorging. VW biedt bij de verkoop diverse garanties, waaronder 14 dagen proefrijden en een “niet tevreden, geld terug”-garantie.

Het plaatsen van occasions op de site staat open voor alle Pon-dealercontractanten.

De site gebruikt de naam Das Welt Auto, het label dat al jaren gebruikt wordt voor de jonge VW-occasions bij de dealers.

Ook andere autofabrikanten zoals PSA openen sites om online occasionverkoop mogelijk te maken. Daarmee gaan ze de concurrentie aan met sites als Bynco en Auto.nl. VW-dealer Van den Udenhout besloot vorig jaar zijn occasions op Bynco te plaatsen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.