Wetgeving tellerfraude schiet tekort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Opgelicht voerde vanuit Duitsland een auto in waarvan de teller met honderdduizend kilometer was teruggedraaid. De auto was voorzien van een Duits APK-rapport waarop de juiste, veel hogere tellerstand stond genoteerd. Bij het keuringsstation werd de auto bekeken en zonder problemen op kenteken gezet. De incorrecte kilometerstand werd opgenomen als beginstand in de Nationale Auto Pas.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Wetgeving tellerfraude schiet tekort | Automotive Online

Wetgeving tellerfraude schiet tekort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Opgelicht voerde vanuit Duitsland een auto in waarvan de teller met honderdduizend kilometer was teruggedraaid. De auto was voorzien van een Duits APK-rapport waarop de juiste, veel hogere tellerstand stond genoteerd. Bij het keuringsstation werd de auto bekeken en zonder problemen op kenteken gezet. De incorrecte kilometerstand werd opgenomen als beginstand in de Nationale Auto Pas.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.