Mercedes-dealers ASV en Gomes leveren Chinese merk Voyah

Voyah • Het Chinese merk leverde eind 2022 zijn eerste auto’s in Noorwegen en richt zich nu breder op Europa.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Shutterstock)

Nederlandse Mercedes-dealers ASV in Veghel en Gomes in Alkmaar leveren vanaf 21 september het Chinese premiummerk Voyah. Tijdens de EV Experience op Zandvoort presenteert het merk zijn SUV, de Voyah Free. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Voor service, onderhoud en de beschikbaarheid van parts heeft Voyah Benelux bewust gekozen voor een landelijk dekkend sales- en servicenetwerk van gerenommeerde automobielbedrijven’, meldt het bedrijf in het bericht.

Eerder zag Wittebrug af van het leveren van Voyah’s.

Uitbreiding van gamma

Later dit jaar brengt het Chinese merk ook de Voyah Dream op de Nederlandse markt. Het bedrijf is voornemens zijn gamma in 2024 ook verder uit te breiden met de Voyah Passion sedan, en in 2025 met de cross-over Voyah Courage.

Tijdens de EV Experience zijn er 35 automerken aanwezig die in totaal 150 elektrische auto’s meenemen.

AM-overzicht nieuwe toetreders: download de lijst hier

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Mercedes-dealers ASV en Gomes leveren Chinese merk Voyah | Automotive Online

Mercedes-dealers ASV en Gomes leveren Chinese merk Voyah

Voyah • Het Chinese merk leverde eind 2022 zijn eerste auto’s in Noorwegen en richt zich nu breder op Europa.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Shutterstock)

Nederlandse Mercedes-dealers ASV in Veghel en Gomes in Alkmaar leveren vanaf 21 september het Chinese premiummerk Voyah. Tijdens de EV Experience op Zandvoort presenteert het merk zijn SUV, de Voyah Free. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Voor service, onderhoud en de beschikbaarheid van parts heeft Voyah Benelux bewust gekozen voor een landelijk dekkend sales- en servicenetwerk van gerenommeerde automobielbedrijven’, meldt het bedrijf in het bericht.

Eerder zag Wittebrug af van het leveren van Voyah’s.

Uitbreiding van gamma

Later dit jaar brengt het Chinese merk ook de Voyah Dream op de Nederlandse markt. Het bedrijf is voornemens zijn gamma in 2024 ook verder uit te breiden met de Voyah Passion sedan, en in 2025 met de cross-over Voyah Courage.

Tijdens de EV Experience zijn er 35 automerken aanwezig die in totaal 150 elektrische auto’s meenemen.

AM-overzicht nieuwe toetreders: download de lijst hier

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.