Louwman Group en Auto Drenthe Groep kondigen ‘samenwerking’ aan

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Links Martin Jutstra (Auto Drenthe Groep) en rechts John Heller (Louwman Group). (Foto: Louwman Group)

Louwman Group en Auto Drenthe Groep gaan per 1 februari 2023 samenwerken, dat meldt Louwman middels een persbericht. Beide bedrijven hebben retailvestigingen in Noord-Oost Nederland, die gaan allemaal verder als ADG Groep.

Wat die samenwerking verder precies inhoudt, kan Louwman nog niet zeggen. Het gaat volgens het bedrijf echt om een samenwerking, niet om een overname. Desondanks meldt het bedrijf dat “de samenwerking volledig past in de groeiambities van Toyota Nederland (Louwman & Parqui), Suzuki (Nimag) en Autohopper”, aldus Louwman, dat de afgelopen jaren het Toyota-netwerk herstructureerde.

Onder de ADG Groep vallen straks de vestigingen in Groningen (Lexus en Toyota), Veendam (Suzuki, Toyota en Autohopper), Emmen (Toyota), Assen (Toyota en Autohopper) en Hoogeveen (Toyota en Suzuki). Het dagelijkse management van de gehele ADG Groep komt in handen van Martin Jutstra, de huidige directeur van Auto Drenthe Groep.

Louwman Group en Auto Drenthe Groep kondigen ‘samenwerking’ aan | Automotive Online

Louwman Group en Auto Drenthe Groep kondigen ‘samenwerking’ aan

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Links Martin Jutstra (Auto Drenthe Groep) en rechts John Heller (Louwman Group). (Foto: Louwman Group)

Louwman Group en Auto Drenthe Groep gaan per 1 februari 2023 samenwerken, dat meldt Louwman middels een persbericht. Beide bedrijven hebben retailvestigingen in Noord-Oost Nederland, die gaan allemaal verder als ADG Groep.

Wat die samenwerking verder precies inhoudt, kan Louwman nog niet zeggen. Het gaat volgens het bedrijf echt om een samenwerking, niet om een overname. Desondanks meldt het bedrijf dat “de samenwerking volledig past in de groeiambities van Toyota Nederland (Louwman & Parqui), Suzuki (Nimag) en Autohopper”, aldus Louwman, dat de afgelopen jaren het Toyota-netwerk herstructureerde.

Onder de ADG Groep vallen straks de vestigingen in Groningen (Lexus en Toyota), Veendam (Suzuki, Toyota en Autohopper), Emmen (Toyota), Assen (Toyota en Autohopper) en Hoogeveen (Toyota en Suzuki). Het dagelijkse management van de gehele ADG Groep komt in handen van Martin Jutstra, de huidige directeur van Auto Drenthe Groep.