Léan Verstoep nieuwe ceo Kia Nederland

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Léan Verstoep is de nieuwe ceo van Kia Nederland. (Foto: Kia)

Kia Nederland heeft per 1 september Léan Verstoep aangesteld als nieuwe president en ceo. Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatie. Hij volgt president Kiyong Kim op, die is benoemd tot head of Europe Sales op het hoofdkantoor in Seoel.

Verstoep, sinds 2012 managing director van Kia Nederland, is uiteraard lovend over zijn voorganger: “Ik ben Kiyong Kim dankbaar voor de fijne samenwerking en wens hem veel succes toe met zijn nieuwe functie op het hoofdkantoor in Seoel. Ik ben trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren met het team en het dealernetwerk hebben neergezet.”

In juli van dit jaar was Kia het best verkopende automerk in Nederland. Eerder dit jaar werd de Picanto gekroond tot Occasion van het Jaar.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Reacties

  • Peter van Teijlingen

    Lean, van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie. Veel succes

Léan Verstoep nieuwe ceo Kia Nederland | Automotive Online

Léan Verstoep nieuwe ceo Kia Nederland

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Léan Verstoep is de nieuwe ceo van Kia Nederland. (Foto: Kia)

Kia Nederland heeft per 1 september Léan Verstoep aangesteld als nieuwe president en ceo. Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatie. Hij volgt president Kiyong Kim op, die is benoemd tot head of Europe Sales op het hoofdkantoor in Seoel.

Verstoep, sinds 2012 managing director van Kia Nederland, is uiteraard lovend over zijn voorganger: “Ik ben Kiyong Kim dankbaar voor de fijne samenwerking en wens hem veel succes toe met zijn nieuwe functie op het hoofdkantoor in Seoel. Ik ben trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren met het team en het dealernetwerk hebben neergezet.”

In juli van dit jaar was Kia het best verkopende automerk in Nederland. Eerder dit jaar werd de Picanto gekroond tot Occasion van het Jaar.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Reacties

  • Peter van Teijlingen

    Lean, van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie. Veel succes