IT-bedrijf MotorK neemt Carflow over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
MotorK wil Carflow kopen.
MotorK wil Carflow kopen. (Foto: Shutterstock)

MotorK is van plan om Carflow te kopen, zo meldt het bedrijf vandaag. Carflow, een software-as-a-service-leverancier, werd in 2009 opgericht en rapport in 2021 een omzet van zo’n 3 miljoen euro. Het bedrijf is actief ni de Benelux en richt zich op de digitale automotive retailmarkt. “Na een periode van aanhoudende groei zijn we bijzonder trots om onze krachten te bundelen met MotorK, de toonaangevende Europese onderneming voor autoretailolossingen”, aldus Frederic Apers, ceo van Carflow, dat oplossingen biedt waarmee dealers hun digitale showroom kunnen verbeteren. Carflow trok vorig jaar nog Marcel Goederaad aan die als accountmanager samen met Rob Henneveld verantwoordelijk was voor het opstarten van Carflow in Nederland. Beide zijn inmiddels niet meer werkzaam bij het bedrijf, meldt de nieuwe business manager voor Nederland, Glenn Lebon.Op het Nationaal Automotive Congres dat morgen plaatsvindt, heeft Carflow ook een sessie. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Overnames

MotorK is een software-as-a-service (Saas)-leverancier voor de automotive retailsector in de EMEA-regio, telt meer dan 400 medewerkers, een hoofdkantoor in de VK en tien kantoren in zeven landen. Volgens het bedrijf past de overname van Carflow in de strategie om uit te breiden naar nieuwe markten. MotorK zegt per jaar twee tot drie overnames te willen doen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

IT-bedrijf MotorK neemt Carflow over | Automotive Online

IT-bedrijf MotorK neemt Carflow over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
MotorK wil Carflow kopen.
MotorK wil Carflow kopen. (Foto: Shutterstock)

MotorK is van plan om Carflow te kopen, zo meldt het bedrijf vandaag. Carflow, een software-as-a-service-leverancier, werd in 2009 opgericht en rapport in 2021 een omzet van zo’n 3 miljoen euro. Het bedrijf is actief ni de Benelux en richt zich op de digitale automotive retailmarkt. “Na een periode van aanhoudende groei zijn we bijzonder trots om onze krachten te bundelen met MotorK, de toonaangevende Europese onderneming voor autoretailolossingen”, aldus Frederic Apers, ceo van Carflow, dat oplossingen biedt waarmee dealers hun digitale showroom kunnen verbeteren. Carflow trok vorig jaar nog Marcel Goederaad aan die als accountmanager samen met Rob Henneveld verantwoordelijk was voor het opstarten van Carflow in Nederland. Beide zijn inmiddels niet meer werkzaam bij het bedrijf, meldt de nieuwe business manager voor Nederland, Glenn Lebon.Op het Nationaal Automotive Congres dat morgen plaatsvindt, heeft Carflow ook een sessie. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Overnames

MotorK is een software-as-a-service (Saas)-leverancier voor de automotive retailsector in de EMEA-regio, telt meer dan 400 medewerkers, een hoofdkantoor in de VK en tien kantoren in zeven landen. Volgens het bedrijf past de overname van Carflow in de strategie om uit te breiden naar nieuwe markten. MotorK zegt per jaar twee tot drie overnames te willen doen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.