Michael Meijer directeur Janssen van Kouwen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Michael Meijer. (Foto: Linkedin)

Michael Meijer is deze maand gestart als algemeen directeur bij dealerholding Janssen van Kouwen. Hij volgt René Pouw op, die eind vorig jaar vertrok. Dat melden beide partijen aan Automotive

Meijer, die afkomstig is van Van Mossel, werkte in het verleden al 17 jaar (1999-2016) voor Van Kouwen. Daarna ging hij mee over naar Frank Vaneman Automotive, dat voortkwam uit een splitsing van Van Kouwen en Vaneman.

Janssen van Kouwen wil de komende jaren hard groeien als Stellantis-dealer. Meijer zal dat groeiproces bewaken. Tegelijkertijd zal hij ook de nieuwe generatie begeleiden bij hun carrière in het dealerbedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Michael Meijer directeur Janssen van Kouwen | Automotive Online

Michael Meijer directeur Janssen van Kouwen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Michael Meijer. (Foto: Linkedin)

Michael Meijer is deze maand gestart als algemeen directeur bij dealerholding Janssen van Kouwen. Hij volgt René Pouw op, die eind vorig jaar vertrok. Dat melden beide partijen aan Automotive

Meijer, die afkomstig is van Van Mossel, werkte in het verleden al 17 jaar (1999-2016) voor Van Kouwen. Daarna ging hij mee over naar Frank Vaneman Automotive, dat voortkwam uit een splitsing van Van Kouwen en Vaneman.

Janssen van Kouwen wil de komende jaren hard groeien als Stellantis-dealer. Meijer zal dat groeiproces bewaken. Tegelijkertijd zal hij ook de nieuwe generatie begeleiden bij hun carrière in het dealerbedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.