Dealerbedrijf Zijm koopt leaseportefeuille van Autobedrijf Frank Aarts

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De coronacrisis heeft een einde gemaakt aan Autobedrijf Franks Aarts. (Foto: Autobedrijf Frank Aarts)

Dealerbedrijf Zijm heeft de lease-activiteiten gekocht van Frank Aarts, dat zijn bedrijfsactiviteiten vorige week beëindigde. De lopende leasecontracten worden hierbij doorgezet binnen Zijm Lease. Voormalig eigenaar Frank Aarts treedt in dienst bij het dealerbedrijf uit Nijmegen. Dit bevestigt Aarts aan Automotive.

Vanwege de coronapandemie groeide bij Aarts het besef dat zijn autobedrijf niet de schaalgrootte had om de huidige crisis te overleven. Het stopzetten van het bedrijf kost elf werknemers hun baan. Aarts en een receptionist treden in dienst bij Dealerbedrijf Zijm. “Vanwege de crisis was het helaas niet mogelijk om mijn werknemers mee te nemen. Dat geldt ook voor mijn zoon en broer die nu ook een nieuwe baan moeten zoeken”, aldus Aarts. 

Aarts gaat zich binnen Zijm bezighouden met de in- en verkoop van occasions. Zijm is officieel dealer van Volkswagen, Skoda, Audi en Seat en heeft zeven vestigingen in het regio Arnhem – Nijmegen. Het dealerbedrijf breidde in het verleden uit door de activiteiten van de Hegeman Autogroep te kopen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Dealerbedrijf Zijm koopt leaseportefeuille van Autobedrijf Frank Aarts | Automotive Online

Dealerbedrijf Zijm koopt leaseportefeuille van Autobedrijf Frank Aarts

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De coronacrisis heeft een einde gemaakt aan Autobedrijf Franks Aarts. (Foto: Autobedrijf Frank Aarts)

Dealerbedrijf Zijm heeft de lease-activiteiten gekocht van Frank Aarts, dat zijn bedrijfsactiviteiten vorige week beëindigde. De lopende leasecontracten worden hierbij doorgezet binnen Zijm Lease. Voormalig eigenaar Frank Aarts treedt in dienst bij het dealerbedrijf uit Nijmegen. Dit bevestigt Aarts aan Automotive.

Vanwege de coronapandemie groeide bij Aarts het besef dat zijn autobedrijf niet de schaalgrootte had om de huidige crisis te overleven. Het stopzetten van het bedrijf kost elf werknemers hun baan. Aarts en een receptionist treden in dienst bij Dealerbedrijf Zijm. “Vanwege de crisis was het helaas niet mogelijk om mijn werknemers mee te nemen. Dat geldt ook voor mijn zoon en broer die nu ook een nieuwe baan moeten zoeken”, aldus Aarts. 

Aarts gaat zich binnen Zijm bezighouden met de in- en verkoop van occasions. Zijm is officieel dealer van Volkswagen, Skoda, Audi en Seat en heeft zeven vestigingen in het regio Arnhem – Nijmegen. Het dealerbedrijf breidde in het verleden uit door de activiteiten van de Hegeman Autogroep te kopen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.