Tesla trekt in bij Carnext

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Moordrecht is de negende servicevestiging van het merk. (Foto: Shutterstock)

Tesla opent een servicecentrum in de Carnext-vestiging in Moordrecht. Dat bevestigt Tesla aan Automotive. Volgens Tesla zit er geen diepere reden achter en past de locatie in Moordrecht simpelweg goed bij de eigen wensen.

Voor Tesla is Moordrecht het negende servicecenter in Nederland. De tiende opent later dit jaar in Zwolle. Er waren vorig jaar veel klachten over het serviceniveau dat de fabrikant leverde.

Carnext, onderdeel van Leaseplan, is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Tesla trekt in bij Carnext | Automotive Online

Tesla trekt in bij Carnext

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Moordrecht is de negende servicevestiging van het merk. (Foto: Shutterstock)

Tesla opent een servicecentrum in de Carnext-vestiging in Moordrecht. Dat bevestigt Tesla aan Automotive. Volgens Tesla zit er geen diepere reden achter en past de locatie in Moordrecht simpelweg goed bij de eigen wensen.

Voor Tesla is Moordrecht het negende servicecenter in Nederland. De tiende opent later dit jaar in Zwolle. Er waren vorig jaar veel klachten over het serviceniveau dat de fabrikant leverde.

Carnext, onderdeel van Leaseplan, is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.