Kroymans stuurt Karma naar Kroymans

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Kroymans gaat de Karma Revero ook in Nederland verkopen (foto: Karma)

Karma, de doorstart van het vroegere Fisker, is van plan om in de loop van 2020 de Karma Revero ook in Nederland en Frankrijk op de markt te brengen. Karma wordt in Nederland gevoerd door Kroymans Ecodrive Benelux in Hilversum, zo meldt het Amerikaanse bedrijf. Kroymans in Hilversum was in het verleden ook de Nederlandse dealer van Fisker. 

“Er is een groeiende interesse in Europa voor Karma’s met de hand gebouwde luxe elektrisch aangedreven auto’s”, zegt Rogier Kroymans, bij Karma verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Europese verkoopnetwerk. “Onze nieuwe retailers zullen ons goed vertegenwoordigen in Nederland als Frankrijk; twee markten die voorop lopen bij de acceptatie van elektrische auto’s in Europa.” Rogier Kroymans streeft naar een Europees retailnetwerk voor Karma, vertelde hij in september aan Automotive.

De hybride Karma Revero wordt aangedreven door elektromotoren. De stroom wordt geleverd door een accupakket en een viercilinder benzinemotor met turbo. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Kroymans stuurt Karma naar Kroymans | Automotive Online

Kroymans stuurt Karma naar Kroymans

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Kroymans gaat de Karma Revero ook in Nederland verkopen (foto: Karma)

Karma, de doorstart van het vroegere Fisker, is van plan om in de loop van 2020 de Karma Revero ook in Nederland en Frankrijk op de markt te brengen. Karma wordt in Nederland gevoerd door Kroymans Ecodrive Benelux in Hilversum, zo meldt het Amerikaanse bedrijf. Kroymans in Hilversum was in het verleden ook de Nederlandse dealer van Fisker. 

“Er is een groeiende interesse in Europa voor Karma’s met de hand gebouwde luxe elektrisch aangedreven auto’s”, zegt Rogier Kroymans, bij Karma verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Europese verkoopnetwerk. “Onze nieuwe retailers zullen ons goed vertegenwoordigen in Nederland als Frankrijk; twee markten die voorop lopen bij de acceptatie van elektrische auto’s in Europa.” Rogier Kroymans streeft naar een Europees retailnetwerk voor Karma, vertelde hij in september aan Automotive.

De hybride Karma Revero wordt aangedreven door elektromotoren. De stroom wordt geleverd door een accupakket en een viercilinder benzinemotor met turbo. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.