A-Point koopt Skoda-dealers Holsch en Holdinga

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt A-Point. De bedrijven zijn gekocht van Nico Holdinga, enig aandeelhouder van Holdinga en samen met Gijs van Schaik eigenaar van Holsch, blijkt uit gegevens van de KvK. In de afgelopen tijd voegden veel grote VW-dealers Skoda toe, als gevolg van de netwerkherstructurering van importeur Pon.

De service-activiteiten van Holsch worden voortgezet in de multimerk-servicevestiging A-Point Service Lelystad. In Lelystad nam A-Point in 2014 de activiteiten van Avenu Autogroep over en in 2015 werd er een occasioncenter geopend die inmiddels weer is gesloten. De vestiging van Holdinga in Almere blijft actief als sales- en servicevestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

A-Point koopt Skoda-dealers Holsch en Holdinga | Automotive Online

A-Point koopt Skoda-dealers Holsch en Holdinga

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt A-Point. De bedrijven zijn gekocht van Nico Holdinga, enig aandeelhouder van Holdinga en samen met Gijs van Schaik eigenaar van Holsch, blijkt uit gegevens van de KvK. In de afgelopen tijd voegden veel grote VW-dealers Skoda toe, als gevolg van de netwerkherstructurering van importeur Pon.

De service-activiteiten van Holsch worden voortgezet in de multimerk-servicevestiging A-Point Service Lelystad. In Lelystad nam A-Point in 2014 de activiteiten van Avenu Autogroep over en in 2015 werd er een occasioncenter geopend die inmiddels weer is gesloten. De vestiging van Holdinga in Almere blijft actief als sales- en servicevestiging.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.