Ruim 660 duizend auto’s teruggeroepen in 2016

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt het AD vanochtend. De merken van Pon staan echter niet bovenaan als het om het aantal terugroepacties gaat.

Mercedes staat in deze lijst, net als in 2015, bovenaan met 40 terugroepacties, waarvan 21 bij de personenwagens van het merk, 8 bij de bedrijfswagens, 8 bij trucks , 3 bij Unimog, 3 voor Smart en 1 voor Fuso. Mercedes wordt gevolgd door Renault (30), Toyota (19), Opel (17) en Peugeot/Volkswagen (16). Het aantal terugroepacties zegt niets over het aantal voertuigen dat er bij betrokken is.

Uit de laatste RDW-cijfers met betrekking tot het terugroepen van sjoemeldiesels, blijkt dat medio januari dit jaar ruim 40 duizend van de ongeveer 170 duizend betrokken auto’s zijn hersteld. In Nederland is het niet verplicht voor autobezitters om gehoor te geven aan een recall.

Lees hier ons artikel over hoe recalls de dealer een kans geven om weer in contact te komen met een ‘verloren’ klant.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Ruim 660 duizend auto’s teruggeroepen in 2016 | Automotive Online

Ruim 660 duizend auto’s teruggeroepen in 2016

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt het AD vanochtend. De merken van Pon staan echter niet bovenaan als het om het aantal terugroepacties gaat.

Mercedes staat in deze lijst, net als in 2015, bovenaan met 40 terugroepacties, waarvan 21 bij de personenwagens van het merk, 8 bij de bedrijfswagens, 8 bij trucks , 3 bij Unimog, 3 voor Smart en 1 voor Fuso. Mercedes wordt gevolgd door Renault (30), Toyota (19), Opel (17) en Peugeot/Volkswagen (16). Het aantal terugroepacties zegt niets over het aantal voertuigen dat er bij betrokken is.

Uit de laatste RDW-cijfers met betrekking tot het terugroepen van sjoemeldiesels, blijkt dat medio januari dit jaar ruim 40 duizend van de ongeveer 170 duizend betrokken auto’s zijn hersteld. In Nederland is het niet verplicht voor autobezitters om gehoor te geven aan een recall.

Lees hier ons artikel over hoe recalls de dealer een kans geven om weer in contact te komen met een ‘verloren’ klant.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.