Auto’s met 35% korting op internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuweautokopen.nl zegt al met een importeur te praten over de verkoop van zo’n restpartij. Als het niet om voorraad- of restauto’s gaat, onderhandelt Nieuweautokopen.nl eerst met dealers over de korting.

De mannen achter de nieuwe site zijn de Apeldoornse dealers Paul de Vries en Eric Selles. Zij werken geheel in de geest van Monti, zegt De Vries. “Ik verbaas me erover dat het zo lang heeft geduurd voordat er een dergelijk initiatief kwam, dus hebben wij het maar gedaan.”

Update: 10 jaar later
In december 2015 vierde Nieuweautokopen zijn tienjarig bestaan. Dit artikel was het eerste teken van leven van Nieuweautokopen, daarna volgden er nog tientallen publicaties, lees ze vooral nog door. De Vries kwam na meerdere omzwervingen uiteindelijk terecht bij Ebay. Lees hier zijn terugblik op deze periode. Automotive vroeg naar aanleiding van het jubileum een groot aantal deskundigen of de online verkoop van nieuwe auto`s toekomst heeft. Daarover bestaat twijfel, al zou private lease wel eens voor een stroomversnelling kunnen zorgen. Abonnees kunnen het artikel hier lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Auto’s met 35% korting op internet | Automotive Online

Auto’s met 35% korting op internet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuweautokopen.nl zegt al met een importeur te praten over de verkoop van zo’n restpartij. Als het niet om voorraad- of restauto’s gaat, onderhandelt Nieuweautokopen.nl eerst met dealers over de korting.

De mannen achter de nieuwe site zijn de Apeldoornse dealers Paul de Vries en Eric Selles. Zij werken geheel in de geest van Monti, zegt De Vries. “Ik verbaas me erover dat het zo lang heeft geduurd voordat er een dergelijk initiatief kwam, dus hebben wij het maar gedaan.”

Update: 10 jaar later
In december 2015 vierde Nieuweautokopen zijn tienjarig bestaan. Dit artikel was het eerste teken van leven van Nieuweautokopen, daarna volgden er nog tientallen publicaties, lees ze vooral nog door. De Vries kwam na meerdere omzwervingen uiteindelijk terecht bij Ebay. Lees hier zijn terugblik op deze periode. Automotive vroeg naar aanleiding van het jubileum een groot aantal deskundigen of de online verkoop van nieuwe auto`s toekomst heeft. Daarover bestaat twijfel, al zou private lease wel eens voor een stroomversnelling kunnen zorgen. Abonnees kunnen het artikel hier lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.