Gerben Beck van Marktplaats naar #DCDW

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Gerben Beck.

Dat bevestigt Beck aan Automotive.

Beck komt van Marktplaats, waar hij in januari 2015 tegelijkertijd met Paul de Vries begon. Daarvoor werkten beiden al jaren samen bij Nieuweautokopen.nl, wat tot het faillissement onderdeel was van Koops Furness. De Vries zelf combineert zijn werk als woordvoerder van Marktplaats en Nieuweautokopen.nl met de activiteiten van #DCDW, dat hij vorig jaar zelf oprichtte. Naast het BDC levert het bedrijf ook andere producten zoals opleidingen en trainingen. De Vries zelf verzorgt onder de presentaties, podcasts en seminars binnen #DCDW.

Calltracking

Beck ondersteunt met het BDC dealerbedrijven bij de leadopvolging. “Wij kunnen daarbij opereren als volledig klantcontactcenter, maar voor andere bedrijven functioneren wij juist als achterwacht bij bijvoorbeeld piekbelasting of onderbezetting.” Hij is bezig met het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe producten. “We zijn nu bezig om via calltracking telefoongesprekken op te nemen en te beoordelen, zodat we aan bedrijven kunnen rapporteren hoe hun medewerkers omgaan met salesgesprekken. Een andere nieuwe tool is dat wij via calltracking de gemiste oproepen vanuit de verschillende marketingkanalen realtime kunnen ontvangen en opvolgen om van deze voor het bedrijf gemiste kansen toch te proberen er gekwalificeerde leads van te maken.”

Beck werkt vanuit Breda waar het BDC is gevestigd. Er is ook een kantoor in Veenendaal. Het BDC maakt gebruik van een koppeling met LEF, het leadmanagement van UnameIT.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.