Webgoeroe Pasch bekroont discipel De Vries

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Marktplaats Zakelijk vandaag, dat Nieuweautokopen.nl vorig jaar kocht.

De oprichter van Nieuweautokopen.nl kreeg de prijs vanwege zijn inspanningen om de autobranche te veranderen. Vorig jaar won Nieuweautokopen.nl ook al een van de Automotive Website Awards (AWA’s): de Marketing Innovation Award. Dit jaar won De Vries dus een AWA op persoonlijke titel.

Nauwe banden
Brian Pasch is de oprichter van het Amerikaanse PCG Consulting en initiator van de AWA’s. De Vries is geen onbekende van hem. Brian Pasch en Paul de Vries startten twee jaar geleden de joint venture PCG Consulting Holland. Ook sprak Pasch in 2013 al op het Automotive Dealerholding seminar

Pasch meent dat De Vries met Nieuweautokopen.nl een enorme invloed heeft op het online automotive verkoopproces in Europa. “Bovendien is hij enorm gepassioneerd als het gaat om vernieuwing en het opleiden van dealers. Wij zijn trots dat we die inspanningen mogen belonen met de Lighthouse Award.”

Automotive vroeg onlangs zes deskundigen, waaronder Paul de Vries, om hun visie op online nieuwverkoop. Abonnees kunnen het artikel hier lezen.