Louwman koopt Mercedes-dealer Rüttchen Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maken beide familiebedrijven vandaag bekend.

“Onze familie heeft altijd een groot belang gehecht aan de continuïteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat -om deze ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen – aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst was”, zegt ceo Bas Rüttchen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere reorganisaties doorgevoerd. In 2013 maakte het bedrijf 2 miljoen euro verlies op een omzet van 157 miljoen.

“De Louwman Dealer Group is niet alleen een financieel sterke partij, maar ook een onderneming die heeft bewezen de normen en waarden die wij belangrijk vinden, te kunnen bewaren.”

Rijke historie
Louwman Dealer Group heeft in de laatste twee jaar veel overnames gedaan. In korte tijd werden onder andere Van Dorst Automotive en een deel van Peugeot-dealer Davo toegevoegd. “Ik ben verheugd over de voorgenomen toevoeging van deze organisatie aan de portefeuille van de Louwman Dealer Group. Rüttchen kent een rijke historie en is uitgegroeid tot een vooraanstaande Nederlandse dealergroep”, zegt Eric Louwman.

Rüttchen Automotive heeft onder meer dealervestigingen in Breda, Tilburg, Veghel, Den Bosch, Gorinchem en Tiel. De transactie wordt naar verwachting in het tweede kwartaal afgerond. Er werken ruim 300 mensen bij het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Louwman koopt Mercedes-dealer Rüttchen Automotive | Automotive Online

Louwman koopt Mercedes-dealer Rüttchen Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maken beide familiebedrijven vandaag bekend.

“Onze familie heeft altijd een groot belang gehecht aan de continuïteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat -om deze ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen – aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst was”, zegt ceo Bas Rüttchen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere reorganisaties doorgevoerd. In 2013 maakte het bedrijf 2 miljoen euro verlies op een omzet van 157 miljoen.

“De Louwman Dealer Group is niet alleen een financieel sterke partij, maar ook een onderneming die heeft bewezen de normen en waarden die wij belangrijk vinden, te kunnen bewaren.”

Rijke historie
Louwman Dealer Group heeft in de laatste twee jaar veel overnames gedaan. In korte tijd werden onder andere Van Dorst Automotive en een deel van Peugeot-dealer Davo toegevoegd. “Ik ben verheugd over de voorgenomen toevoeging van deze organisatie aan de portefeuille van de Louwman Dealer Group. Rüttchen kent een rijke historie en is uitgegroeid tot een vooraanstaande Nederlandse dealergroep”, zegt Eric Louwman.

Rüttchen Automotive heeft onder meer dealervestigingen in Breda, Tilburg, Veghel, Den Bosch, Gorinchem en Tiel. De transactie wordt naar verwachting in het tweede kwartaal afgerond. Er werken ruim 300 mensen bij het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.