Baltus weg bij Fiat Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fantoni vervangt Cor Baltus die in goed overleg zijn carrière bij Fiat Group Automobiles Netherlands beëindigt. De overdracht van verantwoordelijkheden zal in goede harmonie geschieden de komende dagen, aldus Fiat in een persbericht.

Baltus vertrok eind vorig jaar bij Kia Motors Nederland

Vorige maand gaf Baltus nog een interview aan Automotive. Hierin vertelde hij dat zijn plannen met de Nederlandse organisatie steeds meer gehoor vonden in Turijn. Abonnees kunnen het artikel hier lezen. 

Baltus weg bij Fiat Nederland | Automotive Online

Baltus weg bij Fiat Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fantoni vervangt Cor Baltus die in goed overleg zijn carrière bij Fiat Group Automobiles Netherlands beëindigt. De overdracht van verantwoordelijkheden zal in goede harmonie geschieden de komende dagen, aldus Fiat in een persbericht.

Baltus vertrok eind vorig jaar bij Kia Motors Nederland

Vorige maand gaf Baltus nog een interview aan Automotive. Hierin vertelde hij dat zijn plannen met de Nederlandse organisatie steeds meer gehoor vonden in Turijn. Abonnees kunnen het artikel hier lezen.