Nieuweautokopen.nl gaat leads leveren aan dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De online verkoop van nieuwe auto`s blijft achter bij de verwachtingen. Slechts een klein deel (circa 10%) van alle opgevraagde offertes leidt tot een transactie. Voor eigenaar Paul de Vries reden om ook de leads te vermarkten. “Op het moment dat iemand een offerte opvraagt, is het een gekwalificeerde hoogwaardige lead. Wij zetten deze leads door.”

De Vries biedt de mogelijkheid om zelf de leads namens de dealers op te volgen. “De ervaring leert dat dealers niet altijd in staat zijn goed ermee om te gaan. Het ontbreekt ze bijvoorbeeld aan een correct crm of Internet Lead Management Systeem. In dat geval kunnen wij dat zelf doen namens de dealer.”

Lees meer over het nieuwe product van Nieuweautokopen.nl in de nieuwe Automotive die vrijdag verschijnt. Abonnees kunnen het artikel online hier al lezen.__________________________________________________________________

Klik hier voor meer informatie over Nieuweautokopen.nl.    

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuweautokopen.nl gaat leads leveren aan dealers | Automotive Online

Nieuweautokopen.nl gaat leads leveren aan dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De online verkoop van nieuwe auto`s blijft achter bij de verwachtingen. Slechts een klein deel (circa 10%) van alle opgevraagde offertes leidt tot een transactie. Voor eigenaar Paul de Vries reden om ook de leads te vermarkten. “Op het moment dat iemand een offerte opvraagt, is het een gekwalificeerde hoogwaardige lead. Wij zetten deze leads door.”

De Vries biedt de mogelijkheid om zelf de leads namens de dealers op te volgen. “De ervaring leert dat dealers niet altijd in staat zijn goed ermee om te gaan. Het ontbreekt ze bijvoorbeeld aan een correct crm of Internet Lead Management Systeem. In dat geval kunnen wij dat zelf doen namens de dealer.”

Lees meer over het nieuwe product van Nieuweautokopen.nl in de nieuwe Automotive die vrijdag verschijnt. Abonnees kunnen het artikel online hier al lezen.__________________________________________________________________

Klik hier voor meer informatie over Nieuweautokopen.nl.    

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.